Privat

Nøgleordet er dig
God indretning er ikke kosmetik. Det er fodformet viden, om hvordan vi som individer trives i vidt forskellige rammer.

For at du kan få det helt optimale hjem, er der derfor mange spørgsmål, som bør vendes: ”Bruger du reelt en spa? Arbejder du ofte om aftenen? Sover du bedst i et nordvendt rum? Hvordan laver du mad – og med hvor mange maskiner? Er du mest til hygge? Eller luft? Eller…”.

Indretningshjælp er en investering, der både kan spare dig for mange dyre fejlkøb og ikke mindst timer i et hjem, som ikke passer til dig. Udgangspunktet tages i de ting, du holder af i dit hjem, og hvordan du fungerer som menneske. Ovenpå dét bygger jeg videre. For heri findes energien og en god bolig for dig.

Opgaverne spænder fra et enkelt badeværelse, over nye farvesætninger til totalmodernisering, hvor jeg i forlængelse af indretningsplanen udpeger de bedste møbler i forhold til rum og økonomi. Eller samarbejder med arkitekten under en professionel ombygning.

Et normalt forløb
Første møde foregår dér, hvor behovet er. Til mødet er det en god idé at have plantegning med mål liggende klar. Hvis formålet er en ommøblering sker det gerne med det samme og med udgangspunkt i det eksisterende inventar – sat sammen på en ny spændende måde.