Erhverv

Et godt arbejdsmiljø
Når Wiinbad skaber indretningsløsninger for erhvervslivet, er fokus fra start rettet mod funktionalitet. For først når hverdagen fungerer, fungerer menneskene i den.

Jeg gennemgår sammen med kunde og medarbejdere de arbejdsprocesser, som skal foregå i rummene. Sætter mig ind i virksomhedens profil, brugernes og slutkundernes behov. Inden jagten går ind på de gode historier, som husets arkitektur ønsker at fortælle. Og med det hele in mente skabes de nye imødekommende rammer, som skal rumme de fremtidige fortællinger for virksomheden.

Vision og indretning skal matche
Wiinbad har mange års erfaring med indretning for erhvervslivet. Erfaringen spænder fra små kontorer over butikker til store landsdækkende kæder. Ofte inviteres jeg fra start med som en naturlig del af arbejdsgruppen ved planlagte om- og tilbygninger. Her er det min opgave at sikre, at det fremtidige liv i virksomheden kan udfolde sig naturligt, samtidig med at indretning, arkitektur og vision komplimenterer hinanden.

En opgave afsluttes altid med, at jeg personligt lægger sidste hånd på samtlige rum. Placerer kunst, planter og de historieskabende elementer, som giver profilindretningen nerve. Og som skaber den stemning, der får kunderne til at føle sig velkommen.